14,90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 199 грн
Довгоплідна редька або довгоплідний редис (японська), у якій коренеплоди досягають до 30 см в довжину. Вона білого кольору. Дайкон - це дуже смачна редька. Її м якоть щільна, біла, соковита. Вона підходить для безпосереднього вживання і для салатів. Підходить для кулінарної переробки. Чудово зберігається всю зиму. Дайкон є найпопулярнішим в Японії овочем, вирощеним тут понад тисячу років. Японці, як відомо, прихильники правильного підходу до вибору продуктів для щоденного столу. Вони включають редис в свій раціон так часто, як ми картоплю. Це не дивно - дайкон підходить просто ідеально для прихильників здорового харчування, оскільки це чудово збалансований склад поживних речовин.
Основні цінні властивості редьки дайкон - це низький вміст калорій і високий вміст ферментів, вітамінів і мінералів. На відміну від звичайної редьки, гірчинка в дайкон відсутня, м якоть ніжна і соковита, і смак не гострий. Це дозволить вам використовувати цей коренеплід в їжу майже кожен день. Дайкон - істинний джерело макро - і мікроелементів, таких як: кальцій, калій, магній, йод, селен, залізо, фосфор, мідь, натрію та ін. Коренеплоди містять вітаміни С, РР, і майже всі вітаміни групи В, а також - натуральний полісахарид і пектин. Тому регулярне вживання редьки дайкон допомагає підтримувати здорові легені, печінку, серце, нормальний склад крові; знижує рівень цукру в крові, рівень холестерину і ризик розвитку раку; допомагає боротися втомою, нормалізації тиску, протистояти вірусам і бактеріям.
Урожай прибирають, коли коренеплоди досягають 15 см в довжину або більше. Зимову редьку викопують у кінці осені. Умови зберігання - такі ж, як і у моркви.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Група стиглості | Пізньостигла |
Культура | Редис |
Сорт/Гібрид | Дайкон |
Тип продукції | Посівний (насіння) |