10,90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 199 грн
Середньостиглий, високоврожайний сорт, від сходів до дозрівання проходити 110-115 днів. Плоди дуже великі, овальні або кулясті, гладенькі. Кора помаранчева. М якоть помаранчева або жовта. Транспортабельність плодів хороша. Використовується у домашній кулінарії та на кормові цілі.
Насіння висівають з 10 по 15 травня під плівку, а 10-16 червня плівку прибирають. Лунки для посіву роблять уздовж грядки через 90см., Глибиною 6-7см. У лунку сіють по 2 насінини, після сходів одну рослину видаляють. Головне стебло прищипують коли він досягає 1,3-1,5 м., Залишаючи 2 бокових втечі довжиною 60-70см., Зайві пагони видаляють. У період зростання гарбуз рясно поливають раз на тиждень з розрахунку 15-20л. води на 1 м. кв. Дозрілі гарбуза зрізають з плодоніжкою завдовжки 5-6см. Добре зберігається до весни.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Група стиглості | Середньостигла |
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |